slika
slika
slika
1 od 3

BANANA REPUBLIC original M-L iz Amerike od 65$! NOVO

13 €

Niš
Kao novo - nekorišćeno
86
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zekshop
Član od 07.08.2013.
Svi oglasi
NOVO! BESPLATNA POŠTARINA NA DVA ILI VIŠE PORUČENA ARTIKLA! NOVO!

Odlična i jako kvalitetna, original BANANA REPUBLIC karirana košulja, veličine M-L, doneta nova iz Amerike, a vaša može biti po ceni od svega 13e, par puta jeftinije od realne prodajne cene.
Uverite se u pravi kvalitet i vrhunski dizajn. Posedujte ovaj jedinstven komad odeće, razlikujte se od drugih.

DIMENZIJE:

dužina - 77cm
širina od pazuha do pazuha - 54cm

Za sve dodatne informacije oko dimenzija ili dodatnih slika slobodno pozovite, kontakt porukom ili viberom.

NAČIN SLANJA:

Paketi se šalju isključivo Postexpresom.
Besplatnu poštarinu ostvarujete ako poručite dva ili više artikla iz ponude i uplatite novac na navedeni bankovni račun.
Mogućnost jeftinije poštarine za samo jedan artikal ostvarujete ukoliko novac uplatite pre slanja na navedeni račun u Banca Intesa (cena artikla 13e + 150 din) čime štedite na poštarini 150 do 200 dinara.

DOKAZ SIGURNE KUPOVINE:

Najbolji dokaz sigurne kupovine su pozitivne ocene i ogroman broj komentara prezadovoljnih mušterija. Svakako omogućuje se svim kupcima da ukoliko im se artikal koji naruče, ne dopada ili ne odgovara veličina, da postoji mogućnost vraćanja istog, a kupcu se vraća novac ili omogućuje zamena za neki drugi artikal iz ponude, sa tim što je kupac u tom slučaju u obavezi da snosi troškove povratne poštarine.
ID Oglasa: #136860400
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.