slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Muška košulja kratki rukav

500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sandra
Član od 17.10.2020.
Svi oglasi

Muška košulja kratkih rukava. Za posao, svečanije prilike ili za svaki dan. Kopčanje na dugmice. Materijal je tanji, za proleće i leto ili za jesen ispod nekog sako, džempera i slično. Svetlo plave boje sa belim prugama. Bez oštećenja, bez mana. Najbolje se vodite merama, da vidite da li bi vam odgovarala ova veličina košulje. Na profilu imam još drugačijih košulja, tako da pogledajte ponudu.

Brend: Marc Gibaldi

Materijal: 65% poliestar, 35% pamuk

Mere:

• dužina - 72cm

• širina ramena - 46cm

• dužina rukava - 25cm

• širina kod pazuha (grudi) - 61cm

• širina dole - 62cm

ID Oglasa: #165073876
Informacije

Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu i Bačkom Petrovcu. Ili šaljem poštom. Za više slika i informacija, možete mi slobodno pisati. Opcijom "dodaj u adresar" uvek možete da se vratite na moje oglase i kako bismo ostvarili buduće uspešne saradnje. Svaki artikal koji poručute biće čist i lepo upakovan. Radujem se našoj saradnji!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.