slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Burberry nove skupocene pantalone ORIGINAL ! ! ! ! ! 1 ! ! 1

85 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
156
3
pre 11 dana
Diki
Član od 20.05.2012.
Svi oglasi

Potpuno nove i originalne pantalone veoma luksuzne Britanske legendarne kuće. Pantalone su izradjene od 100% vune najfinijeg moguceg kvaliteta. Veoma glatke i svilenkaste na dodir. Ovo je vuna najvise moguce klase i najfinije moguce obrade. Pravo je zadovoljsvto nositi je. Nista je grebe, ne bocka kao kod vune jeftinjih kategorija. Burberry ne stedi na materijalima. Zato njihove najjeftinije pantalone kostaju minimum nekoliko stotina evra. Unutrasnjost je uradjena od viskoze, a ne poliestera kako je to slucaj kod jeftinih pantalona. Klasican i otmen kroj koji svima lepo stoji i koji nikada ne izlazi iz mode. Na njima pise velicina 50

 

Struk 44cm

Dubina napred 30cm

Dubina pozadi 37cm

Duzina 102cm

Sirina na dnu 21cm

 

U sustini 90% stvari je polovno i to dobrog ili odlicnog stanja. U skladu sa tim je cena nekoliko puta niza od one u prodavnici. Svaka prodaja je finalna odnosno konacna i stvar se vise ne moze vratiti za novac. Moguca je jedino eventualno zamena za drugu stvar iz nasih oglasa. Slike su te koje vidite i ima ih sasvim dovoljno. Nemojte traziti dodatne, jer nemamo ni vremena, niti tehnickih mogucnosti za novo slikanje. Takodje mnoge stvari nisu kod nas. Narucivanjem stvari potvrdjujete da ste saglasni sa svim nasim uslovima.

 

Ako nas dodate u adresar ili zapratite nas oglas kako meriti odecu, onda se nikada nece desiti da vam zapracena stvar nestane, jer se cesto brisu i obnavljaju.  

 

▶️▶️▶️  060/3773526  ◀️◀️◀️

 

STVARI SE PRODAJU SAMO ZA KES, MOLIM VAS NEMOJTE NUDITI ZAMENE ZA DRUGE STVARI ! !

 
Za sve kupce postoji mogucnost prethodne uplate na racun kako bi platili postarinu samo u jednom pravcu.

 

ID Oglasa: #162396741
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.