slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

CHAMPION jakna sa DVA LICA teget ORIGINAL vel.XL

2.499 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi

ORIGINAL jakna poznatog brenda CHAMPION. doneta iz ciriha. temno teget boje-skoro crna. model sa dva lica-sa jedne strane jak neprobojni materijal a sa druge topli polar takodje u teget boji. idealna za ova godisnja doba jer je neprobojna za kisu i vetar. kopca se zipom. sa strane dva dupla velika dzepa-jedan se kopca zipom. svi potezaci na zipu su brendirani i od gumiranog materijala. na grudima levo vezeni znak brenda. na krajevima rukava jake ranfle plus traka na preklop koja se kaci cicak trakom. na levom rukavu dva dzepa-jedan se kopca zipom a drugi cicak trakom-slikano. u struku teget gumirana pertla sa plasticnim zatezacima. kad se nosi na lice koje je od polara-teget boje ima dva dzepa napred, na levoj strani grudi vezeni znak brenda. etikete su u unutrasnjem delu levog dzepa. deklarisana velicina XL. cela duzina mereno po sredini bez kragne 79cm, poluobim pazuha 68cm.  

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST

   

ID Oglasa: #165638310
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.