slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Takticki Vojni Prsluk NOVO Vise Modela

3.499 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
416
8
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
ONLINE SHOP
Član od 23.11.2020.
Svi oglasi
Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : )

Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.


U ponudi izuzetno kvalitetan prsluk sa vise dzepova pogodan za pecanje lov, ribolov, airsoft, kampovanje, fotografisanje, aktivnosti na otvorenom. Pogodno za prolece, leto i jesen.

Vise modela u ponudi.


Karakteristike
:   

- Lagana mesavina pamuka / poliestera

- Brzo suseca tkanina

- Visestruki dzepovi i dzepovi sa zatvaracima nude     vise prostora.

Tkanina osigurava dobru izdrzljivost i prozracnost. Meka je i dobro se susi. To je vrlo izdrzljiva tkanina koja ima dobre elasticne i visoke vodootporne karakteristike tkanine, sprecava nakupljanje prljavstine.

Unutrašnja penasta ploča na prednjoj i zadnjoj strani za udobno nošenje, 5 uklonjivih torbi za dodatnu opremu pričvršćene su na dve strane, prednje i zadnje telo prsluka kako bi se zadovoljile različite potrebe skladištenja.

Velicina prsluka je univezalna.

Sirina prednjeg donjeg dela je 48 cm.
Kada se prsluk razvuče i zalepi maksimalno sa čičak trakom sa svake strane, tada je širina 58 cm. a 51 cm. visina prsluka.


Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:   

065/45-234-20 Vladimir

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.
Unapred hvala
ID Oglasa: #146207499
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.