slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vijetnamka M65 Pentagon - L - sa postavom

1.999 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
44
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragan
Član od 27.07.2015.
Svi oglasi
Dobro očuvana, kvalitetna vijetnamka crne boje, poznate marke Pentagon

Veličina L

Na nekim fotografijama boje deluju bleđe nego što jesu zbog blica, poželjno lično preuzimanje.

  • Jaka mešavina materijala – 65% poliester i 35% pamuk.
  • Dva para džepova.
  • Zakopčavanja drikerima i raisfešlusima.
  • Skrivena kapa u kragni.
  • Detalj trake na ramenima.
  • Dvoslojna jakna sa uloškom

Manje oštećenja nastala redovnom upotrebom: manje izbledele površine nastale usled vremenskih uslova, raisfešlus zatvara ali ponekada neće iz prve (malo zapinje u početku), petlje za zatezanje su zamenjene, nisu originalne

Mnogo lepša uživo.  

Prodajem jer sam dobio na poklon drugu

 

Moguće preuzimanje u Novom Sadu ili slanje Post express-om, može i kao CC pošiljka (manja poštarina).

 

 

Vijetnamka M65 crna jakna je još jedna u nizu pentagonovih proizvoda ali ipak predstavlja jedan sasvim poseban spoj tehnologije i dizajna. Sastavljena je od mešavine 65% poliestera i 35% pamuka što se pokazalo kao jedna od najboljih proporcija. Ono što ovu mešavinu prirodnih i sintetičkih materijala čini tako dobrom je otpornost na razna oštećenja i spoljne faktore poput raznih vremenskih uslova.

  • Jakna se sastoji iz dva dela od kojih je jedan unutrašnji uložak koji se može skinuti prema potrebi.   Tako se automatski dobija jakna za toplije vreme dok će vas sa uloškom čuvat od hladnoće i vetra pri hladnim danima. Spoljašnji sloj je nešto grublje izrade ali uložak čini nošenje jako udobnim i  komfornim.
  • Što se tiče džepova ima ih četri od toga dva klasična za ruke ili skaldištenej zbog svog većeg kapaciteta i dva na grudima nešto manjeg kapaciteta. Svi džepovi se zatvaraju drikerima i imaju preklop platno.
  • Jakna takodje poseduje kapuljaču koja se može spakovati kroz otvor na kragni i zatvara se raisfešlusom te tako kada se preklopi platno niko ne bi ni pomislio da je tu. Takodje prednost ovoga je što u slučaju iznenadne kiše ili vetra možete brzo da se zaštitite.

Sam dizajn jakne je niskog profila i ne privlači toliko pažnju pa je tako ovaj model zastupljen kod raznih pripadnika društva poput lovaca, planinara ili pak u urbanim sredinama što govori o rasprostranjenosti jakne. Jedini specijalan detalj koji poseduje su trake na ramenima koje se kače dugmetom i daju posebnost ovoj jakni ali i krase vaš izgled.

ID Oglasa: #166190533
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.