slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Calvin Klein-kosulja 2u1 NOVA BEZ RACUNA original XXL

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
43
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi

ORIGINAL kosulja prestiznog brenda Calvin Klein. doneta iz ciriha. NOVA BEZ RACUNA. unikatna na oglasima. prelepe roze boja-takozvana MESA ROSE boja. model 2u1 moze se nositi sa dugackim i kratkim rukavima. napravljena od najfinijeg pamuka-100% cotton. glatka, udobna, mekana. moze se nositi u svim varijantama oblacenja. idealna za predstojecu sezonu. napred dva dzepa koja se kopcaju dugmicima. sva dugmad su brendirana i brusena nazivom firme-slikano. na levom dzepu oznaka brenda u crnoj boji. okovratnik ojacan istim materijalom. slikana i unutrasnjost kragne. na levom boku siva etiketa sa nazivom brenda-slikano. na bokovima razrezi-slikano. na krajevima rukava duplo kopcanje i dupla dugmad. nije skroz jednobojna-kao melirana roze boja. na rukavima dupla dugmad za stelovanje podavijenih rukava. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima. deklarisana velicina XXL. cela duzina 78cm, poluobim pazuha 67cm.  

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST

   
ID Oglasa: #165638093
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.