slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CONTE OF FLORENCE prsluci u 2 boje, vel S, ORIGINAL NOVO

50 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mitrović
Član od 03.03.2019.

CONTE OF FLORENCE je luksuzni italijanski brend čije kolekcije pružaju savršenu mješavinu stila, udobnosti i funkcionalnosti i koje zadovoljavaju sve potrebe osoba sa stilom.  Ovaj brend dizajnira vlastitu robnu marku u studiju u Nici, osiguravajući da svaki komad odeće bude skrojen do savršenstva. Tim veštih dizajnera i stručnjaka za tekstil pažljivo odabira inovativne tehničke tkanine koje su prozračne, rastezljive, bez nabora, otporne na mrlje i vodu, brzo se suše i imaju ocjenu UPF 50 za ugrađenu zaštitu od sunca.

 

Opis

Prsluk za jesen-zimu bez rukva s vodoravnim šavovima i okovratnikom punjen je perjem , unutarnjim kopčanjem na patentnim zatvaračom i preklopom sa skrivenim dugmetom. Urezani džepovi postavljeni materijalom, a oznaka s vezom prestižnog brenda  našivena na srcu. Svestran odevni predmet za svaku priliku.

Dimenzije:

Ramena… . 40 cm

Grudi… … . .48 cm

Dužina od kragne…72 cm

TEGET JE PRODAT, OSTALI U SIVOJ I KRALJEVSKO PLAVOJ BOJI.

Bez zamena. Kontakt samo preko KP.

ID Oglasa: #165842843
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.