slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Borussia Dortmund-BVB 09-duks sa kragnom ORIGINAL

1.999 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi
ORIGINAL duks cuvenog nemackog tima Borussia Dortmund-BVB 09. donet iz ciriha. bez tragova koriscenja. u bojama fudbalskog tima-crno, sivo i zuto. model polo-sa kragnom. kopca se sa tri crna dugmeta koja su brendirana nazivom tima. slikana i unutrasnjost kragne. napravljena od kvalitetnog materijala-100% cotton. srednje debljine. na krajevima rukava ranfle u crnoj boji. sa strane u struku razrezi-slikano. na grudima sa leve strane vezeni sevron tima a sa desne aplikacija 09-nije ispucala tako je uradjena. moze se nositi u drugima varijantama oblacenja. kad se zakopca dugmeta se ne vide osim prvog. sivi materijal na duksu je takozvani peckav-nije jednobojan. okovratnik ojacan debljim brendiranim materijalom. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i rezervnim brendiranim dugmetom. deklarisana velicina XXL. cela duzina 78cm, poluobim pazuha 64cm.

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST
ID Oglasa: #165636909
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.