slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Muško odelo za biciklizam X TIGGER XL veličina

3.990 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
99
4
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
      Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!    

 

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



X TIGGER muški biciklistički dres, komplet kratkih rukava sa 5D gelom podstavljenim šortsama, set biciklističke odeće za brdski biciklizam
【5D podmetač podstavljen gelom】Jastuk ovog biciklističkog seta kratkih rukava je posebno oblikovan kao sedište vašeg bicikla i ušivena 5D gel podloga koja štiti trenje između kuka i sedišta bicikla, čvršće pristaje i ublažava bol u kukovima tokom dugih putovanja.

【Zamotavanje za vlagu i brzo sušenje】Materijal dresa: 100% poliester, materijal šortsa: 87% poliester + 13% likra, napravljen od najnovijih prozračnih tkanina kako bi se osiguralo da se vlaga odvaja i da vam bude hladno i udobno na dugim ili kratkim vožnjama. Lagan, ali izdržljiv: lagan materijal sa dobrom izradom i šavovima, za svakodnevnu upotrebu. Ovo biciklističko odelo je pogodno za sve bicikliste, uključujući drumske i brdske bicikliste.

【Praktičan dizajn】Tri praktična zadnja džepa (sa elastičnim zatvaračima) za odlaganje važne opreme, energetskih šipki, itd. Silikonska hvataljka na rubu i manžetni pantalona sprečavaju klizanje odeće i održavaju vas hladnim tokom vožnje biciklom.  
ID Oglasa: #143086498
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.