slika
slika
slika
1 od 3

Bluza od lateksa

40 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
80
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dd
Član od 26.05.2009.
Svi oglasi

Bluza je od poznatog brenda u ovoj oblasti Bluza  je jednom obucena za maskenbal. Napravljena je od pravog lateksa (latexa), nije nikakva kopija lateksa, sto joj daje izuzetan izgled. i sexy izgled.

Mozda boje nisu ispale kako treba na slikama ali je lepa svetlo plava  boja. Ima okovratnik. . Za vise detalja, kontaktirajte me preko KP poruka, na telefon i sms ne odgovaram, zbog izuzetno loseg iskustva sa raznim korisnicima.  

Informacije o velicini vam mogu dostaviti, ali je velicina M, sa tim da se latex veoma tegli, pa slobodno mogu reci da je od S do L.

 

Slanje je iskljucivo preko brzih posta, najpre AKS.

 

Imam jos dosta stvari od latexa, iskljucivo pravi latex , nikakve kopije, pa ako vas nesto interesuje, slobodno me kontaktirajte. Sredstva za sjaj i oblacenje lateksa ne prodajem.

ID Oglasa: #166141009
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.