slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bunda

1.999 din

Šid
Korišćeno
Dostupno odmah
86
0
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nataša
Član od 27.11.2015.
Svi oglasi
 

Veličina (USA):  Nepoznata
Veličina (evropska):  Nepoznata
Boja:  Siva
Dužina:  Dugačka
Materijal:  Krzno
Proizvođač:  Ručni rad

Savrsena prava bunda, od pravog krzna, spolja je savrsena samo sto ima dve mane, koje se u sustini ni ne vide al moje je da kazem, rukav obeležen je strelicom ali to se ni ne vidi i postava u jednom delu malo prljava, ali moze se i to srediti, ali ni to se ne vidi kad se obuče. Bas je teška, kvalitetna, ne linja se ništa nije`ćelava ni na jednom mestu sem tu malo na rukavu. Dužina rukava64cm, aunutrašnjih 42cm, sirina od pazuha do pazuha57cm, širina ramena 46cm, dužina 128cm. Cena je odlična za tako tešku, originalnu, unikatnu, toplu bundu.
ID Oglasa: #164050502
Informacije
Sve pakete šaljem Poštom kao CC ili PostExpresom. Plaćanje pouzećem ili na moj račun pre slanja. Naknadne reklamacije ne prihvatam, proverite dobro brojeve i mere.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.