slika
slika
slika
slika
1 od 4

Čarape protiv proširenih vena sa ALU vlaknima za bolju cirku

599 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
160
6
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Predstavljamo Vam termo čarape koje rešavaju mnoge probleme.  Bilo da ste dijabetičar, imate proširene vene ili samo imate slabu perifernu cirkulaciju, prijatan osećaj u stopalima vratiće Vam ove revolucionarne čarape sa aluminijskim vlaknima.

Čarape su izrađene od prirodnog elastičnog materijala i prilagodljive svakom stopalu, bez obzira na veličinu. Napravljene su u jednom komadu, što ih čini još udobnijim za nošenje. Veoma su lagane, tako da se mogu nositi u svakom trenutku.

Koju sve ulogu ima ALUMINIJUM ? Pored toga što reguliše temperaturu, aluminijum ima i anti-bakterijsko dejstvo. Idealan za sprečavanje žuljeva, kurjih očiju i urastanje noktiju. To je takođe jedan od razloga zašto dijabetičari koji se susreću sa ovim tegobama imaju preporuku od doktora da ih treba često nositi. Dodatna prednost im je i to što na vrhu nemaju šav koji steže i koji bi sprečio dovoljan dotok krvi do stopala.   Čarape sa ALU vlaknima trebaju nositi ne samo oni koji imaju problema sa venama i cirkulacijom, već i svi ostali. One su odlične za sve one koji se bave ekstremnim sportovima, planinarenjem, skijanjem ili su na bilo koji drugi način često izloženi niskim temperaturama i dugim stajanjem na nogama. Savršene su za skijaške sportove i šetnju po snegu, pravljenje sneška i čišćenje snega ispred kuće. Bez obzira koliko dugo ste na snegu, noge će ostati suve i tople. U dodiru sa kožom, aluminijumska vlakna ispoljavaju blagodeti provodnika toplote i elektriciteta. Aluminijum utiče i na fermentaciju znoja i mlečnih izlučevina, što neutrališe neprijatne mirise, pritom ne isušujući kožu već, naprotiv, veoma pozitivno utiče na održavanje njene vlažnosti. Deluju i anti-fungalno tj. smanjuju mogućnost nastanka gljivica i drugih infekcija na nogama.

Izuzetno termoregulatorsko svojstvo aluminijuma čini da u ovim čarapama nikada ne bude previše vruće,

Karakteristike:

  • Čarape sa ALU vlaknima su 100% prirodne i sigurne za upotrebu.
  • Ne sadrže ostatke hemikalija ili pesticida, 100% su netoksične.
  • Imaju termo-regulatorsko dejstvo, tako da su udobne i leti i zimi – bez pregrevanja. Pored toga, one imaju anti-statičko dejstvo i veliku provodljivost toplote i elektriciteta.
  • Ove čarape sa grejačima pozitivno utiču na vlažnost kože, što je odlično za one sa osetljivom kožom.
  • Veličina čarapa je univerzalna i dolaze u paru u crnoj boji.
  • Mogu se prati ručno ili u mašini na nižoj temperaturi, tako da su jednostavne za održavanje.
ID Oglasa: #150161312
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.