slika
slika
slika
1 od 3

Čarape sa ALU vlaknima za bolju cirkulaciju

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predtsavljamo vam termo carape sa grejacima. Bilo da ste dijabetičar ili samo imate slabu perifernu cirkulaciju, prijatan osećaj u stopalima vratiće vam ove jedinstvene čarape sa aluminijskim vlaknima. Naše čarape su izrađene od elastičnog materijala i prilagodljive svakom stopalu, bez obzira na njegovu veličinu. One su takođe iztkane u jednom komadu, što ih čini još udobnijim za nošenje. One spadaju u unisex kategoriju i lagane su, tako da se mogu nositi u svakom trenutku. Ima li ALUMINIJUM još neku ulogu? Osim što reguliše temperaturu, on ima i anti-bakterijsko dejstvo. Dobar je za sprečavanje žuljeva, kurjih očiju, urastanje noktiju. To je takođe još jedan od razloga zašto dijabetičari koji se susreću sa ovim tegobama treba da ih nose. A dodatna prednost im je i to što na vrhu nemaju šav koji steže i koji bi sprečio dovoljan dotok krvi do stopala. Međutim, čarape sa ALU vlaknima mogu nositi ne samo oni koji imaju problema sa cirkulacijom, već i svi ostali. One su odlične za sve one koji se bave ekstremnim sportovima, planinarenjem, skijanjem ili su na bilo koji drugi način često izloženi niskim temperaturama. Savršene su za skijaške sportove i šetnju po snegu, pravljenje sneška i čišćenje snega ispred kuće. Bez obzira koliko dugo ste na snegu, vaše noge će ostati suve i tople. U dodiru sa kožom, aluminijumska vlakna ispoljavaju blagodeti ovog odličnog provodnika toplote i elektriciteta. Aluminijum, osim što ima anti-bakterijsko dejstvo, blagodetno utiče i na fermentaciju znoja i mlečnih izlučevina te neutrališe neprijatne mirise, pritom ne isušujući kožu već, naprotiv, pozitivno utiče na održavanje njene vlažnosti. Termoregulatorsko svojstvo aluminijuma čini da u ovim čarapama nikada ne bude previše vruće obzirom da on ne stvara novu već zadržava i ravnomerno raspoređuje postojuću toploti sprečavajući njene gubitke. Osim što zadržavaju toplotu, ove čarape umanjuju šanse za urastanje noktiju, sprečavaju pojavu kurjih očiju i žuljeva. Deluju i anti-fungalno tj. smanjuju mogućnost nastanka gljivica i drugih infekcija na nogama. Karakteristike Naše čarape sa ALU vlaknima su 100% prirodne i sigurne za upotrebu. One ne sadrže ostatke hemikalija ili pesticida, tako da možete biti sigurni da su netoksične. One imaju anti-bakterijsko dejstvo i otklanjaju bakterije koje prouzrokuju neprijatan miris i gljivice odgovorne za “ atletsko stopalo” . One takođe imaju termo-regulatorsko dejstvo, tako da su udobne i leti i zimi – bez pregrevanja. Pored toga, one imaju anti-statičko dejstvo i veliku provodljivost toplote i elektriciteta. One takođe neutrališu amonijak i denaturisane proteine, što sprečava razmnožavanje bakterija i kontroliše neprijatan miris. Ove termo carape sa grejacima takođe pozitivno utiču na vlažnost kože, što je odlično za one sa osetljivom kožom. Veličina čarapa je univerzalna i dolaze u paru u crnoj boji. One se mogu periti ručno ili u mašini na nižoj temperaturi, tako da su jednostavne za održavanje

ID Oglasa: #165866898
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.