slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Carape za Cirkulaciju i Protiv Prosirenih Vena NOVO Akcija

790 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
447
13
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
First Hand online
Član od 05.06.2017.
kp izlog

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : )  Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.

Užasni bolovi u nogama, otečeni zglobovi i loša cirkulacija i te kako mogu usporavati vaše kretanje i remetiti vaš mir i raspoloženje.

 

Kompresivne čarape – Zip sox compression je proizvod koji će ovakve problema rešiti! Reč je o proizvodu koji nije ni nalik čarapama koje ste do sada koristili i skupim kremama koje i nemaju toliko efekta. Ovo je nešto potpuno novo, lako i jednostavno, a i te kako korisno.

 

Zip sox su čarape napravljenje od izdržljivog materijala – najlona koji propušta vazduh i dozvoljava vašoj nozi da diše. Dizajnirane su tako da se pozadi, u predelu lista nalazi rajsferšlus koji vam omogućuje da je lako obujete i još lakše skinete. Nisu debele, glomazne, teške i neprijatne za nošenje. Naprotiv, toliko su lagane i prijatne da je pravo uživanje dok su na nogama.

 

Čarape koje vam nudimo imaju višestruko dejstvo. Pre svega, idealne su ukoliko vaš posao ili dnevne aktivnosti zahtevaju da ste i više sati dnevno na nogama. Poznato je koliko rad na nogama utiče na oticanje i jake bolove prvo u zglobovima, a onda se oni šire i na kičmu i ramena. U ovakvim prilikama naše čarape su fantastično rešenje. Takođe, odlično deluju ako imate problem sa proširenim venama ili nekim reumatskim oboljenjem. Možete ih čak nositi i ako vam je cirkulacija slaba, jer su one napravljene tako da vrše blagu kompresiju u predelu lista i time poboljšavaju cirkulaciju.

 

Dizajn je savršen za svaku priliku. Možete ih nositi ispod pantalona, trenerke, ali dame ih čak mogu nositi i uz suknje i haljine. Pošto su otvorene u predelu prsta idealno se uklapaju uz sandale, japanke ili papuče.

 

- Pomažu otečenim i bolnim zglobovima;

- Idealne su ako imate proširene vene;

- Poboljšavaju cirkulaciju;

- Možete ih kombinovati uz svu odeću i obuću;

- Prijatne su i lagane.

 

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

061/17-35-994 i 
064/486-78-62 

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala

ID Oglasa: #129538265
Informacije
Poštarinu i povraćaj robe uvek plaća kupac, osim u slučaju kada se drugačije dogovorimo, ili u slučaju kada mi napravimo grešku prilikom slanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.