slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Mider, steznik za punije, sa halterima

1.500 dinFiksno

Apatin
Korišćeno
15
0
pre 12 dana
Biljana
Član od 28.10.2012.
 

U veoma je dobrom stanju, kvalitetno izrađen, jak. . . . Sastav, oznaka veličine i zemlja izrade su vidljive na slikama, a ja ću ostalo pokušati  dodatno da opišem.
Središnji deo na njemu sa prednje i zadnje strane koji se vidi na slikama u oglasu kao malo svetliji ili svilenkast je od nerastegljivih materijala, ostalo je rastegljivo. . .
Četiri uske trake koje idu preko polovine uzdužnih šavova sa zadnje strane su ušivene elastične plastike(mislim da su plastike), koje ga učvršćuju da se ne pokupi i ne zgužva pri nošenju. . . Slične tri plastike(pretpostavljam) su ušivene i napred, lepezasto raspoređene na deĺu gde je stomak. Deo prednjeg rastegljivog dela gde se vide poprečni šavovi je dodatno ojačan. . . . halteri su ispravni. . .
U oglasu su i slike naličja. Možete dodatno pogledati i pitati. . .
ID Oglasa: #166140107
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.