slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Udobne ženske čarapice

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
73
1
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Čarapice su neizostavan deo svake garderobe i idealan dodatak za udobnost i stil. Ove kratke čarape dizajnirane su tako da prekrivaju samo deo stopala, završavajući se iznad gležnja. One su lagane, udobne i pružaju osećaj slobode dok ih nosite.
 

Izrađene su od mekanih i kvalitetnih materijala koji su prijatni na dodir. Čarape su veoma nosiv komad odeće koji se može nositi u raznim prilikama. Mogu biti idealan izbor za sportske aktivnosti, kao što su trčanje, fitness ili yoga, jer pružaju zaštitu stopalima bez prevelikog zadržavanja topline. Takođe su praktične za svakodnevnu upotrebu, bilo da idete na posao, šetate gradom ili obavljate kućne poslove.
 

Dostupne su u različitim bojama, tako da možete pronaći čarapice koje se uklapaju uz Vašu garderobu. Bez obzira na to da li želite osvežiti svoj stil ili dodate udobnost Vašem svakodnevnom outfitu, ove čarapice su savršen izbor.

 

Karakteristike:

  • Pružaju udobnost tokom celog dana
  • Mogu se kombinovati sa različitim stilovima odeće
  • Štite osetljive delove stopala od trenja
  • Savršene za svakodnevne aktivnosti
  • Pogodne za sve uzraste
  • Prijatan materijal
ID Oglasa: #154618891
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.