slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Haljine svecane, neobicni modeli

700 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Gordana
Član od 04.05.2023.
Svi oglasi

Haljine za mature ili svečane prilike,   od satena , veličine za vitke devojke, vel. S i XS.

Merim detaljno i pokazujem videom.

 

Duga sirena haljina, izuzetna za matursko vece, od cvrstog satena, sa postavom, lepim naborima napred i pozadi, drzacima gornjeg dela, vel. S, cena samo 800 din.

Pokazujem detaljno videom i merim.

 

Haljina B2 zelenkasto-žuta, vel M, poseduje u donjem delu tri sloja ( postava sa dodatkom naboranog tila, zatim saten i preko njega je u istoj ravni isti til koji se jedva primecuje, a gore je postava lice haljine.   Nazad je rajfeslus, u predelu grudi i misica ima drzace koji joj doprinose da prelepo stoji. Takodje lepo u krojena u predelu grudi, tako da ne zateze.   Nosila sam je par puta i zato je samo 600 din.

Merim po zahtevu.

 

Ljubicasta  haljina, satenska sa postavom i diskretnom dekoracijom na kragni. Kopca se rajfeslusem nazad. Nije koriscena.

Velicina M.  

Cena samo 700 din.

Merim po zahtevu.

 

Haljina  SOPHIA TOLLI, brend svecanih haljina, izuzetnog satena, dizajna, i obrade, prelepa postava, drzači kornjeg dela haljine i dela za grudi, rajfeslus nazad na sredini ali toliko dobra obrada da je skriven, i dodatak velika ešarpa, koja se dekorativnim kaisen kombinuje na razlicite načine. Haljina je iznad kolena.

Velicina M

Cena: 800 din. ( samo)

 

Haljina XXI, sjajna, sačinjena od ovih ukrasnih kruzica, rucno uradjeni na pamuku, dok su ledja klot pamuk. Preslatka i veoma atraktivna ove sezone. Velicina M, oteze se po potrebi ili pada tesko ako je šira, tako da je fleksibilna.

Cena  1200 din.

Pitacete se sto sam stavila vecu cenu od ostalih. Pa zato sto je retka i posebna, fantasticna za diskoteke i sl. , i  lepo je  imati je u ormaru?

Haljina bež boje, kao pena nezna, veoma glamurozna i dominantna, moze za mature a mozete se i venčati sa njom.

Kupila cerka da obelezi 10 g braka pa nije slavila. Velicina S ili M ( provericu, mericu). Za visoke i vitke devojke.

Cena 2700 din.

 

Bela haljina od čipke, potpuno nova, kao pena nezna, vel S , za zgodnice i visoke devojke ( moze i za venčanje), cena 2500 din.

Crna haljina, leprsava, na bratelama, korpe za grudi su pojacane, kopca se na rajfeslus ispod misice.  

Velicina haljine je 38, a cena samo 600 din.

Neka vam posluzi za jednu priliku i isplati se. Samo sako kraci odozgo i savrseno. Haljina je kao nova.

Pokazujem videom i merim.

 

 

Haljina od čipke sa postavom, bez boje, čipka je prekvalitetna, kopca se na rajfeslus, vel.32 ili XS, koriscena malo, ali ocuvana. Cena samo 400 din.

Sve merim i pokazujem detaljno.  

Pogledajte i ostale MOJE OGLASE, mozda vam se tu nesto dopadne ili pitajte sta bi ste hteli jer kuca mi je prepuna svega. . .

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #166195239
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.