slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Helanke eko koža Three-S

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
346
6
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Bojan Živković
Član od 06.06.2016.
Svi oglasi
Ako tražite moderne i udobne helanke za svaki dan, onda su ove helanke od eko kože marke Three-S idealne za vas! One su izrađene od visokokvalitetne eko kože koja je mekana, glatka i prijatna na dodir. One su takođe deblje od običnih helanki i blago postavljene iznutra, što vam pruža toplinu i komfor u hladnim danima.

 

Za određivanje veličine pogledajte fotografije broj 3 i 4.

 

Ove helanke dolaze u elegantnoj crnoj boji koja se lako može kombinovati sa različitim odevnim komadima. One imaju elastičan pojas i uski kroj koji ističe vašu figuru i čini vas atraktivnim i samouverenim.

 

Ove helanke su proizvedene u Turskoj, zemlji koja je poznata po vrhunskom kvalitetu tekstila i odeće. One su dostupne u veličinama S, M, L, XL, 2XL, 3XL i 4XL, tako da možete pronaći onu koja vam najbolje odgovara.

 

Sastav materijala je 70% viskoza, 20% poliester i 10% elastan, što čini ove helanke otpornim na habanje i lako se peru i suše.

 

Referentni model broj je 2033.

 

Ne propustite ovu priliku da nabavite ove fantastične helanke/pantalone po povoljnoj ceni i uživate u njihovom kvalitetu i stilu! Poručite ih već danas i obradujte sebe ili nekoga koga volite!
 
ID Oglasa: #159964075
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.