slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Fly jakna sa dva lica vel M

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
38
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jana
Član od 31.01.2014.
Svi oglasi

Topla kraća jaknica sa dva lica vel M. Sa jedne strane je nepromočivi materijal (kao vindjakna) sa druge šišano eko krzno. Izuzetno dobro urađena u stilu kratke ženstvene bundice. Rukavi su širi i kraći (3/4). Ramena 38cm, dužina 50cm, preko grudi 46cm, rukav 50cm. Boja je zaista nesvakidašnja plava ali ne uspevam da je dobijem na slikama. Cena 1800 din. Po uplati na rn, šaljem cc paket ili brzom poštom

 

ID Oglasa: #163006174
Informacije

Poštovani, vreme je za šoping! Prodajem nove ili očuvane stvari, u želji da raspremim ormane i sebi nesto lepo kupim baš na ovom mesti! Šaljem post express ili cc paket, imam verifikovani račun, za uplatu unapred- slanje paketa bez otkupa manja poštarina. Idite na opciju "svi oglasi" i pogledajte baš sve moje oglase. Nadam se Vašim lepim ocenama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.