slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ženska kožna jakna MANGOON br. 36-PERFEKTNA!

3.000 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
295
2
pre 10 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Fenomelnalna kožna jakna svetskog proizvođača MANGOON, stigla iz Nemačke.  Jakna je napravljena od vrhunske prevrnute kože u crnoj boji, a postava od poliesterskog platna takođe crne boje i futrovana je. Jakna je klasičnog kroja, strukirana, sa kopčanjem pomoću centralnog zipa. Ono što je čini jedinstvenom, su krzneni delovi aplicirani po obodu jakne i kragni, kao i između šavova po sastavima! Jakna je baš moderna, a zbog materijala i kroja koji su upotrebljeni namenjena je za prelazne periode i zimu, generalno za hladnije vreme.  
Evropska veličina jakne je br. 36, a evo i dimenzija:   
-Širina ramena: 40 cm
-Poluobim pazuha: 50 cm
-Struk: 46 cm
-Poluobim u dnu: 52 cm
-Rukavi od ramena: 60 cm
-Duzina od kragne: 66 cm
Kao što se i vidi na slikama, jakna je odlično očuvana, a vrlo je teško uslikati verodostojno ovu vrstu kože. Jakna je crna, a na nekim slikama vuče na teget. VRH ponuda!

ID Oglasa: #139534635
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.