slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Calzedonia Cobey novi gornji deo bikinija!

1.000 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Zlata
Član od 16.12.2009.
Svi oglasi

Nov gornji deo bikinija cvetnog dezena, sa etiketom. Odgovara veličini IT-2 EU-75 ES/FR 85 UK/USA 34. Najidealnije je za devojke koje nose korpu veći A ili manji B. Nema postavljanje u vidu sunđera niti žičano ojačanje. Traka kojom se vezuje oko vrata može da se skida i onda stoji kao na poslednjoj slici (model je isti, ali drugi dezen). materijal je 87% poliester i 13% elastin. Na etiketi je navedeno da je zemlja proizvodnje: Srbija.

 

Opšte informacije:

 

* Kupaći šaljem Post Express-om (vodite se cenovnikom Pošte), pa ga možete platiti pri preuzimanju paketa (pošiljka sa otkupom).
* Može i opcija uplate na račun, a zatim slanje paketa (pošiljka bez otkupa).
* Može i lično preuzimanje na Voždovcu (Beograd), u blizini FON-a.
* Stvari koje prodajem su moje ili od članova porodice; uglavno one koje su višak i koje se ne koriste. Pretežno su nove i nekorišćene.

ID Oglasa: #165967001
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.