slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Majica Domyos aktivna S-L

600 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 13 dana
Griva
Član od 16.07.2012.
Svi oglasi
Prelepa majica kao nova, izuzetne barbi fluo roze boje, ravan kroj je, pa tako može biti od S, ko voli šljampavo da pada, do XL ko želi uz telo, ali najbolje proberite mere na slikama.

Vidite i druge oglase ali i pitajte za to što tražite jer ne stižem ni 100. deo stvari koje imam da postavim, imam još aktivnih i nešto elegantnih majica, helanki, biciklističkih bermuda, ali i s umetkom bermude za vožnju bicikla, sportske jakne nešto, pa pišite šta vas zanima i koje mere stvari su vam potrebne. .
Najmanje imam za decu stvari( ima nešto polovnih majica s kratkim rukavima, tanjih i debljih par dukseva, bermude za dečake i bluze tanke za devojčice, nešto pantalona, par sukanja i sl. ) najviše za žene i nešto za muškarce od jakni casual i sportskihi, košulja kariranih i elegantnih, par sportskih pantalona, šorceva, majice biciklističke a više bicikl. šorceva s umetkom na preponama
ID Oglasa: #165886403
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.