slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Majica vino roze Gina tricot od M, L ili XL

450 din

Niš
Korišćeno
9
0
pre 13 dana
Sunčica
Član od 08.12.2021.
Svi oglasi
Prve 4 slike na dnevnom svetlu najvernije prikazuju boju.  Majica je kao nova skoro, lep prijatan pamuk, vrlo zanimljivi rukavi s karnerima na kraju, 3/4 rukavi. Na njoj piše L vel. ali je model takav da treba proveriti mere na slici jer se dosta rasteže, mekana je i moguće da bi i neko ko nosi XL mogao da je koristi, samo bi bila više uz telo. Takođe, oni koji vole da im slobodno pada i bude kao širok model mogu uzeti i ako nose M.

Vidite i druge oglase ali i pitajte za to što tražite jer ne stižem ni 100. deo stvari koje imam da postavim, doduše, malo imam za decu( ima nešto polovnih majica s kratkim rukavima, tanjih i debljih par dukseva, bermude za dečake i bluze tanke za devojčice, nešto pantalona, psr sukanja i sl. ) najviše za žene i nešto za muškarce.
ID Oglasa: #165875116
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.