slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Električni prsluk koji greje 3 moda rada - L veličina

1.780 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
121
5
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 07
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Rrtizan prsluk sa grejanjem, električni prsluci sa USB grejanjem za muškarce i žene, 3 nivoa temperature, jakna sa električnim grejanjem, podesiva veličina, periva, topli zimski prsluci za spoljašnju i svakodnevnu upotrebu

Bezbednost i inteligencija: Rrtizan prsluk sa grejanjem od najnovijih ugljeničnih vlakana i uvezene visokokvalitetne TPU grejne ploče za brzo zagrevanje. Kada je temperatura visoka, prestaje da radi sve dok toplota ponovo ne dostigne standardnu radnu temperaturu. Promoviše cirkulaciju krvi i ublažava bolove u mišićima zimi, idealno za ljude koji uvek pate od bolova u kostima tokom hladnih ili kišnih dana.
Zagrejani slojevi sa 3-smernom kontrolom temperature: brzo zagrevanje u roku od 1-3 sekunde. 5 jastučića za grejanje se zagrevaju do 60 - 65 ℃ / 149 ℉ preko osnovnih delova tela (levi struk, desni struk, levi bok, desni bok i srednja leđa), tako da se osećate toplo u 360 ° . Dostupna podešavanja se mogu podesiti preko dugmadi za LED svetlo: crvena (60-65 ℃/149 ℉), bela (50-55 ℃/131 ℉), plava (40-45 ℃/113 ℉).
Stil ovratnika: Banded Collar
Bez rukava
Zatvaranje: Dugme
Karbon fiber
Slobodna veličina i uniseks stil: Sloboda od 4 nivoa u veličini struka i 3 nivoa u dužini ramena može se podesiti po potrebi. Jednostavna jakna sa električnim grejanjem koja je pogodna za muškarce i žene i idealna je za sve vrste zimskih sportova ili aktivnosti na otvorenom kao što su lov, planinarenje, skijanje, biciklizam i ribolov, kancelarija.

 

ID Oglasa: #157744728
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.