slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Mini suknja maslinasta Touch me S-M

300 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Griva
Član od 16.07.2012.
Svi oglasi
Suknja od tankog pamučnog kepera s elastinom, slatka je baš mini, vidi mere na slikama, na njoj pipe M ali mislim da že i za S, prosto je nosiš onda malo niže na bokovima. U odličnom stanju je bez oštećenja.

Vidite i druge oglase ali i pitajte za to što tražite jer ne stižem ni 100. deo stvari koje imam da postavim, imam jop aktivnih i nešto ekegantnih majica, helanki, biciklističkih bermuda, ali i s umetkom bermude za vožnju bicikla, sportske jakne nešto, pa pišite šta vas zanima i koje mere stvari su.
Najmanje imam za decu stvari( ima nešto polovnih majica s kratkim rukavima, tanjih i debljih par dukseva, bermude za dečake i bluze tanke za devojčice, nešto pantalona, par sukanja i sl. ) najviše za žene i nešto za muškarce od jakni casual i sportskihi, košulja kariranih i elegantnih, par sportskih pantalona, šorceva, majice biciklističke a više bicikl. šorceva s umetkom na preponama
ID Oglasa: #165899195
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.