slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vero Moda Firenze pamucna atraktivna suknja

2.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Malo nosena Vero Moda Firenze knee skirt. Pamucna atraktivna suknja, postavljena takođe pamucnim materijalom. Velicina Vero Moda 3, molim obavezno pogledajte mere: struk 38 - 39cm, duzina 70-72cm. Materijali su neelasticni tako da je potrebno da suknja stoji lezerno. Moze da se nosi na struku ili bokovima, zavisno od konstitucije i licne estetike, tako da odgovara za brojeve 36-38. Sumnja ima određene mane ( sve uokvirene plavim, poslednja fotografija)- blago rasiven segment poprecne bele trake sa zadnje strane, jedan ukrasni segment sa sljokicama je delom opaean tj izgubila sam sljokice, jedna braon flekica ( nisam je videla pri pranju tako da je nisam ni tretirala sredstvom za skidanje fleka). Izvrsna, atraktivna, lagana, prelepa za toplo vreme.
Ukoliko ste ljubitelj dizajnerske, atraktivne, perfektne, kvalitetne, ne uniformisane obuce, odece, aksesoara sa identitetom i stilom kod mene ćete pronaći puno takvih komada za sve prilike. Na mom profilu imate puno izvrsnog aksesoara, zgodnih za poklon sebi ili drugom ukljucujuci: nove esarpe, dizajnerski ogroman sal od najfinijeg kasmira i slicno. Mozete pogledati. Takođe imate dosta aksesoara, torbi/ obuce/ nakita razlicitih, savrsenih, uglavnom italijanskih brendova ukljucujuci i high-end brendove poput raznih sa mog profila. Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #165339685
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.