Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Odmor u Srbiji > Stan na dan | Beograd

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Blackwood - Kućica sa bazenom

150 €

Beograd | Voždovac
3.835
53
pre 9 dana
Stanković
Član od 22.10.2016.

Na samo 20 minuta vožnje od Zemuna ili 15 minuta od naselja Borča, na severu gradske opštine Palilula u blizini naselja Dunavac, nalazi se Blackwood – Kućica sa bazenom,   skriveni kutak sa nekoliko fantastičnih sadržaja za vaš odmor i uživanje.

Dizajn eksterijera kao i enterijera kuće je urađen u skladu sa prirodom, istim dominira drvo koje asocira na toplinu. Sve u cilju da naša simpatično uređena kućica vrlo brzo postane vaša druga kuća. Objekat je okružen samo prirodom i zelenilom i pozicioniran na obali Dunavca. U dvorištu iza kuće u potpunoj privatnosti nalazi se bazen za vaš kompletni užitak. Bazen je atraktivnog ovalnog oblika, prečnika 4.6m i dubine 1.22m. Pored bazena nalazi se lepa bela pagoda idealna da za osveženje u hladu dok pravite predah od kupanja.

Posebna atrakcija ovog objekta je vinski tunel koji iz same kuće vodi do privatne obale na Dunavcu, koja je gostima na raspolaganju, lepo uređena, betonirana, na njoj se nalazi roštilj, a po želji možete postaviti ležaljke i stolice iz dvorišta. U dvorištu se takođe nalazi još jedan roštilj.

U prizemlju kuće nalazi se veća dnevna soba sa garniturom na razvlačenje na kojoj po potrebi mogu spavati i 2-3 osobe, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Na spratu je spavaći blok u kome se nalazi 4 single ležaja. Ukupan maksimalni kapacitet za spavanje na objektu je 7 osoba. Na gornjem nivou takođe nalazi se i terasa idealna za prvu jutarnju kafu sa magičnim pogledom na Dunavac i prirodu u okolini.

U suterenskom delu objekta nalazi se prostor „ Konoba“ od 50kvm sa lepo urađenim šankom, stolovima, stolicama i garniturama za sedenje, velikim frižiderom, mini linijom,   tako da je ovaj prostor idealan za intimne proslave i okupljanja.

Blackwood – Kućica sa bazenom je objekat idealan za proslave, moćičete da uživate u punoj privatnosti bez radoznalih pogleda.

Na raspolaganju gostima su čaše, tanjiri i escajg za 20 osoba. Objekat je klimatizovan i ima stabilan Wi-Fi signal. Na placu pored objekta koji je u istom  vlasništvu možete parkirati više automobila.

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli!

 

Cenovnik:

Cena za radne dane: 150 €
Cena za vikend dane: 190 €
Cena za 3 i više noćenja je 150 € po danu.
Promo akcija: 3 + 1 gratis (za zakup od 3 dana četvrti dan je gratis)

 

 Informacije:

 

+381 60 434 66 44
+381 60 434 66 99

ID Oglasa: #118101116
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.