slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Divcibare Snežna Kraljica Apartman 13

30 €

Beograd
2.045
38
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Maja
Član od 25.02.2016.
Svi oglasi

Potpuno opremljen apartman od 33m2 sa terasom i pogledom na prirodu, pogodan za boravak kako parova tako i porodica sa decom.   Apartman je komforan za ugodan boravak do 4 osobe (2 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle osobe)
Poseduje bracni krevet u odvojenoj spavaćoj sobi sa garderoberom i sofu/trosed koja se razvlači i obezbedjuje prostor za spavanje za 2 osobe.
Kompletno opremljena kuhinja sa delom za obedovanje, TV, neogranicen brzi WiFi (200/50 Mb/s), klima uredjaj, kupatilo sa tuš-kabinom, fen, kompletnu posteljinu i peškire, grejanje preko radijatora u svim prostorijama čiji se intezitet lako može podesavati tako da Vaš boravak na Divčibarama bude ugodan i prijatan.
Nalazi se na mirnom i lepom delu Divčibara, u naselju Stevan Filipović, na samom početku šetne staze Golubac, na 800 metara od centra, desetak min hoda od hotela Crni vrh, restorana Sanjar, novog Maxi-ja. Asfaltna ulica vodi od centra naselja do apartmana, sa uličnom rasvetom i trotoarom. Zimi se posebno taj put redovno čisti od snega svakodnevno i direktno je povezan sa ski-stazama.
Apartman je južno orjentisan, osunčan preko cele godine. Ispred apartmana je uredno održavan travnjak i besplatan i uvek dostupan privatni parking.
Okolina u kojem je smešten apartman je zimi idealna sa skijanje (2 ski staze - staza Centar i Crni vrh), sankanje, i šetnje, a u proleće leto i jesen za treking ture obeleženim planinarskim stazama do vrhova Divčibara i vidikovaca i uživanje u prirodi. U neposrednoj blizini je par hotela u kojima je moguce koristiti bazen i usluge spa-centra.
U apartmanu nije dozvoljeno pušenje (osim na terasi).
Osnovna cena u periodu prolece/leto/jesen je 28-30€ , a u zimskom 40€ , zavisno od broja nocenja i broja gostiju. Cena je odredjena za 3 i više noćenja. Za manji broj noćenja cena se formira prema dogovoru.

Dobrodošli!

ID Oglasa: #145307267
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.