slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

smestaj Divčibare Divčinova B2

55 €

Divčibare
243
4
pre 13 dana
Marija Ivovic
Član od 22.10.2023.
Svi oglasi

Na samo 200 m od ski staze Crni vrh, uz prelep pogled na borovu šumu, možete uživati u toplini planinskog ambijenta. Na desetak minuta šetnje kroz vikend naselje stižete do centra Divčibara, gde možete probati razna ukusna jela, posetiti park, oprobati se u vožnji kvadom ili prošetati pored jezera i uživati u prirodi i svežem vazduhu. Takođe, u blizini je i hotel Crni Vrh, sa sadržajima poput spa centra, welness-a, raznih vrsta masaža, različitih sportova na otvorenom, kao i ukusne kuhinje. Apartman je predviđen za 5 osoba, nezavisno od starosne dobi. Enterijer apartmana uređen je prirodnim materijalima, kamen i drvo. Za svakog gosta može se naći odgovarajuća aktivnost, kao što je šetnja po prirodi, biciklizam, skijanje, panoramska vožnja žičarom, a pre svega boravak na čistom planinskom vazduhu vazdušne banje Divčibare.

 

Izgradnja objekta je izvršena u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i termičke izolacije. Veoma brzo se zagreje, a kupatilo ima podno grejanje. Pod u dnevnoj i spavaćoj sobi je od hrastovog parketa I klase, dok su ostali delovi apartmana uključujuči kupatilo obloženi granitnom kermikom. Objekat je završen i tehnicki primljen pred kraj 2023. godine. Apartman je povrsine 32 m2, nalazi se na visokom prizemlju i poseduje dnevnu i spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i hodnik. U dnevnoj sobi je garnitura na razvlacenje u kojoj mogu da spavaju 2 osobe, a u spavaćoj krevet na sprat, gornji za jednu, a donji za dve osobe. Postoji dovoljno prostora za prenosivi krevetac. Dostupna je privatna WiFi mreža, kao i kablovska televizija. Apartman ima skijašnicu u podrumu. U svakom momentu postoji mogućnost korišćenja kamina. Parking: Ispred objekta, kao i na 200 m od objekta prema ski stazi.

ID Oglasa: #161955192
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.