slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Vikendica na Drini

80 €Fiksno

Loznica
186
2
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav Petrovic online
Član od 08.10.2012.
Svi oglasi

Vikendica pored same Drine, u neposrednoj blizini Loznice. Smestajni kapacitet 6 osoba maximum 8. Pogodna i za proslave. Terase nad samom Drinom sa roštiljem, kotlićem, sačom. Izdaje se na minimu 2 noći. Za sva naknadna pitanja kontakt telefonom ili porukama na kp.

Mozete pogledatti na fb stranici OdmorPoredDrine.

https: //www. airbnb. com/rooms/25717339? guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=f5ff0ccc-00fa-4f3b-8cae-2e376c1f07fb

NAPOMENA: Kućni red podrazumeva boravak dogovorenog broja osoba, kontrolu pravljenja buke u dvorištvu, u smisli glasnoće ozvučenja i termina zbog poštovanja komšija, te dogovor o eventualnom organizovanju zabave, žurke i sl u startu. Kuću i dvorište ste dužni ostaviti u stanju kakvom ste i zatekli prilikom ulaska.

REZERVACIJE predlažem da potvrdite i overite sa 30% od dogovorene cene zbog Vaše ali i Naše sigurnost, te da dolazak potvrdite minimum 48h pre rezervisanog termina.

Objekat JESTE Pet Frendly, ali to ne podrazumeva da Vaš ljubimac moze spavati u krevetu u objektu niti se na isti penjati, jer i Naš ljubimac nema dozvolu da to radi.

LOKACIJA: https: //maps. app. goo. gl/dbcrpQy2yxmQfGos9

ID Oglasa: #164620894
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.