slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Villa Povlen u srcu šume sa jacuzzijem, ozvucenjem, netflix

55 €Zamena moguća

Bajina Bašta
1.202
32
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Joksić Villas
Član od 01.03.2022.
 
30.04 do 05.05. ( Prvi maj i uskrs ). * Oslobodjeno
 

Opustite se kući čaja i uživajte u drvenom jacuzziju koja sadrži morsku mineralnu so u srcu netaknute prirode. Dobrodošli u Vilu Povlen - vazdušnu banju. Iskoristite velike popuste, odaberite Joksić Villas i kreirajte sjajne uspomene sa svojim dragim ljudima.

* Jacuzzi na otvorenom ( do 5 osoba )
* Besplatan mini bar ( Osvežavajuća limunada za 5 osoba, Isprobaj preko 50 i više vrsta čajeva, Ozvučenje na otvorenom, Grill, Netflix i još mnogo toga i to sve u srcu šume. Odobravamo popuste na 7+ noćenja.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju 24/7 ( what's app )

*Rezervacije od Aprila.

*Minimalno za rezervaciju su dva noćenja.

U blizini se nalazi: Planinarski dom " Povlen ", Mrka Stena, Vidikovac Beden i još mnogo toga. . .

Smeštena u otvorenoj šumi, seoska kuća Povlen je savršeno utočište za one koji žele da uživaju u ruralnom okruženju koje planina Povlen nudi. Idealno za parove, kao i za porodice sa decom. 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 kuhinje, Nedavno renovirana kuća, nudi ravnotežu između novog i starog, potpuno opremljenog za uživanje u seoskoj kući kao u domu.
  

Obezbeđen je neograničen 4G internet ( Max brzina ) , Netflix 4K Ultra HD, kablovska televizija i Bluetooth zvučnik.

 

Grejanje je na drva, oba sparata poseduju peć na drva. ( polica sa drvima je obezbedjena ).

 
Naša vikendica se nalazi ispod planine Povlen na tačnoj lokaciji Pašna Ravan ( 909 mnv ) .   U krugu od 200m nalazi se takodje i prodavnica, bezinska pumpa, staze za biciklu, pešačke staze po šumskim putevima.  


Villa Povlen svojim gostima obezbeđuje čistu posteljinu i peškire. Svako kupatilo ima fen. U vikendici se takođe nalazi i veliki frižder sa zamrzivačem, mikrotalasna, pegla, veš mašina, indukciona ploča. Kompletno opremljena kuhinja. . . Vaše je samo da dođete.

 *Bacanje smeća oko vikendice je strogo zabranjeno!  

Planina Povlen od Ville Povlen udaljena je 5 km. Povlen obiluje sa ogromnim brojem pešačkih staza i svaka od njih ima svoju draž i svoju lepotu.  Čine je više vrhova, od kojih su tri najvažnija:  Mali Povlen (1347 mnv),  Srednji Povlen (1301 mnv) i Veliki Povlen (1271 mnv).  

 Villa Povlen, kao rukovalac za obradu Vaših podataka, poštuje Vašu privatnost i obavezuje se da će zaštititi Vaše lične podatke.


Beograd - Villa Povlen ( 124 km )
Valjevo - Villa Povlen ( 37 km )

Bajina Bašta ( 33 km )

Planina Povlen ( 5 km )

iG: joksicvillas
ID Oglasa: #156574463
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.