slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

STAN NA DAN- Apartman, Valjevo

30 €

Valjevo
3.845
28
pre 10 dana
Matija Dragojlovic
Član od 06.08.2018.
Svi oglasi
Matias Apartments se nalazi na magistralnom putu u samoj blizini centra grada. Apartaman je povrsine 40 m2, nalazi se na 2. spratu  i gostima je na raspolaganju sopstveni balkon. Udaljen je od Valjevske bolnice 100m i 600m od samog centra grada. Kod nas cete pronaci izuzetno povoljan, komforan i luksuzan smestaj. Apartaman je kompletno opremljen sa svim stvarima koje su potrebne za zivot, i sadrzi jednu spavacu sobu sa bračnim krevetom (dormeo dušek i dormeo jastuci sa memorijskom penom) , dnevnu sobu sa kožnom garniturom koja se razvlači, kuhinju sa trpezarijom koja poseduje frizider, šporet i rernu, kupatilo sa tuš kabinom i mašinom za veš i prostranu terasu sa otvorenim pogledom. Takodje apartman je opremljen sa flat- screen TVom sa kablovskim kanalima, grejanjem, besplatanim Wi Fi i klima uredjajem.

Ispred stambene jedinice postoji  parking koji je na raspolaganju gostima, koji se ne placa i koji je pod video nadzorom.

Za goste koji ostaju duze, Apartman se čisti na svakih pet dana, kada se menjaju posteljine, peškiri, . . .
 
MATIAS APARTMENT Vam nudi vrhunski smeštaj u Valjevu, u kvalitetnom i modernom stanu na odličnoj lokaciji u centru grada. Boravak u našem apartmanu podrazumeva autentičnost, privatnost, fleksibilnost, komfor i kvalitet.
Mi smo odlična alternativa za hotelski smeštaj. Naše prednosti u odnosu na hotelski smeštaj se pre svega ogledaju u znatno nižoj ceni, koja ne zavisi od broja gostiju, zatim u više prostora, dodatnim spavaćim sobama, kompletno opremljenoj kuhinji i mnogim drugim sadržajima. Rezervišite na vreme, i učinite vaš boravak u Valjevu nezaboravnim !
Divcibare se nalazi na 30 km udaljenosti od Matias Apartments. Najblizi aerodrome je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 90 km.
ID Oglasa: #102203880
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.