slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Vinci na Dunavu, već od 2.500 din za 3-4 osobe

2.500 din

Golubac
Dostupno odmah
79
6
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Gordana
Član od 04.07.2019.
Svi oglasi

IZDAJEM   do 15. OKTOBRA JEDNOSOBAN apartman - STUDIO,   u mestu VINCI na DUNAVU blizu Golupca, Manastira TUMANE  i Srebrnog jezera PORODICAMA, PRIZEMLJE, 50m od Dunava sa 3 uredjene plaze I okolnim bazenima. Tel 064 4418215.

NE PRIMAMO VAUCERE.

SVE ODVOJENO (plato,   šuma,   baštenska kućica). Sve ovo mozete pogledati na FB

JEDNOSOBAN APARTMAN do 15. Oktobra iznosi za 2 osobe 2000. - din a za 3 i 4 osobe 2.500 din.

Za klimu i ljubimce dogovor.

TROSOBAN APARTMAN SE IZDAJE POVREMENO I tada  CEO APARTMAN do 4 osobe     do 15. oktobra     iznosi 3.000 din.

JEDNOSOBAN APARTMAN (STUDIO} je u prizemlju,   BEZ STEPENICA i ima dva francuska lezaja, kompletno opremljenu  kuhinju, trpezariju,   kupatilo,   TV, radio, WI-FI internet, klimu, plato sa stolom I stolicama pod borovima, kao I bastensku kucicu {sa sporetom, stolom i stolicama} za spremanje hrane i obedovanje pod krovom na otvorenom prostoru u raznim vremenskim uslovima. Na platou izmedju borova hibiskusa i tuja su i I plasticne lezaljke sa sundjerima kao i parking isped kuce. .

U samom mestu imamo:

- 3 uredjene plaze (jedna je sa tusem I rampom za decija kolica i lakse kretanje, druga sa golovima za vaerpolo I mrezom za odbojku u vodi I treca sa blagim prilazom vodi, bez stepenica), (na 200m)

- novo asvaltiranu glavnu ulicu  i biciklisticku stazu u duzini od 4 km zgodna I za setnju I voznju decijih rolsua I kolica)

- pijacu, 3 dobro snabdevene prodavnice, mesaru 2 pekare ( na 1oo-200m ), kao I prodavnicu mesovite robe (garderoba, papuce, kostimi, kozmetika, igracke… … ) na 50 m

- 3 restorana sa ribom, domacom kuvanom I rostiljskom hranom I muzikom na 200m na obali Dunava

- izleti brodom po okolini  (Golubac udaljen 6km – ima bazen za kupanje (ulaz od 100-200 din), Manastir Tumani sa Tumanskom recicom I ribnjakom (pastrmka I sarani) je na 10 km, Srebrno jezero sa akva parkom na 13 km, Manastir Nimnik kod Srebrnog jezera na 13 km), Veliko Gradiste na 10 km,   Viminacijum je na putu od Beograda ka nama… … … banja “ Zdrelo” takodje 70km, Ramska tvrdjava I trajekt za belocrkvanska jezera na 25km… trajekt za prelaz u Moldavu (rumunija) na 3 km I jos mnogo toga…

- Pecanje na vise mesta

- Setnja po borovoj sumi i na obali uz Dunav

MESTO JE NAROCITO POGODNO ZA PORODICE, PENZIONERE I DECU KOJIMA JE POTREBAN ODMOR I REHABILITACIJA.

Rezervacije mozete izvrsiti na telefon 0644418215  uz 20% kapare na ukupan iznos - Jasna

ID Oglasa: #166151337
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.