slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Vikendica na Banstolu!

140.040 €

Sremski Karlovci
741
5
danas
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
021
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam fantastičnu nekretninu retku na tržištu, spratnu vikend kuću na jednoj od najtraženijih lokacija Fruške Gore-Banstolu. Na svega 20 minuta vožnje od Novog Sada i na svega 7 km od autoputa Novi Sad- Beograd se nalazi ova sjajna nekrentina. Plac se proteže na skoro 3000 m2. Na placu se posebno izdvajaju platani borova visoki preko 40 metara, puno zelenila ( bagremov šumarak, trešnje, višnje, kruške, dudovi, kajsije, orasi, smokve, drenjine. glog, ringlovi itd. . ) što će Vam boravak u ovoj kući učiniti sjajnim. Plac je upotpunosti ogradjen. Ulaz na plac je moguć sa dve strane, tri auto kapije. Plac je udaljen nekih 200 metara od glavnog puta Novi Sad- Indjija. Kuća se snabdeva vodom iz bunara koji je na nekih 30 metara dubine, kao i rezervoarom sa kišnicom. Kanalizacija je rešena sa dve septičke jame. Struja je trofazna Na placu se nalaze dve kuće. Starija poseduje prostoriju za alat, wc i na gornjoj etaži spavaću sobu, dok novija kuća ima u donjem delu: dnevni boravak sa kuhinjom, wc-om i ostavom dok su na spratu dve spavaće sobe sa izlaskom na prelepu terasu koja je sva u komarnicima. Sve je uknjiženo i renovirano pre par godina. Menjan je krov, postavljena pvc stolarija, novi podovi, nova kupatila. Ono što se posebno ističe kao prednost ove kuće je poptuna intima i mir i tišina a opet blizina glavnog puta. Za mogućnost gledanja ove zaista sjajne nekrentine pozovite nas ili posetite našu kancelariju.  

ID Oglasa: #151935693
Informacije

Tim "021" nekretnina je lider na tržištu prodaje nekretnina, čine ga iskusni agenti sa odličnim poznavanjem tržišta koji su uvek tu da vam pomognu u odabiru najbolje nekretnine po vašim potrebama.

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI NEKRETNINE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM TELEFONA
064-822-2125

064-822-2126
021-525-591

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.