slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Apartman Dragana Kopaonik

Kontakt

Ub
1.310
9
pre 26 dana
Dragana
Član od 11.08.2014.
Svi oglasi
Apartman „ Dragana“ nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m u Vikend naselju na Kopaoniku, uz sam regionalni put Raška - Kopaonik, tačnije 50m od glavnog puta, 5km od turističkog centra i 3km od staze Sunčana dolina.

Nalazi se na prvom spratu novosagrađenog objekta koji poseduje sopstveno vodosnabdevanje sa izvora prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta, sopstveni kotao na električnu energiju za podno grejanje, popločano dvorište u kom imate obezbeđeno parking mesto.

Apartman „ Dragana“ je površine 37m2 i namenjen za smeštaj 4 osobe, uz mogućnost besplatnog iznajmljivanja krevetića za bebu. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i prostrane terase. Kuhinja je kompletno opremljena i poseduje sve od aparata što je potrebno za pripremanje obroka. U dnevnom boravku, odakle se pruža predivan pogled na obronke Kopaonika, nalazi se ugaona garnitura, koja se po potrebi rasklapa u komforan i udoban ležaj za dvoje.   

U neposrednoj blizini apartmana, nalazi se više restorana, kafića, prodavnica, spa centar, bazeni i SKI Bus stanica.

Budite naši dragi gosti, uživajte u toplini našeg, s ljubavlju opremljenog apartmana i provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora u apartmanu „ Dragana“ !

ID Oglasa: #105913255
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.