slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Vila Avramovic

Kontakt

Ivanjica
7.032
99
pre 19 dana
Radovan
Član od 23.09.2015.

Selo Kumanica se nalazi u podnožju Parka Prirode i Rezervata Biosfere – Golija, udaljeno 18 kilometara od Ivanjice na putu Ivanjica – Golija. Brdoviti predeli prekriveni šumama i livadama, potpuno zdrava i cista sredina na nadmorskoj visini od 920m su idealno mesto da provedete odmor van gradskih gužvi u miru i tišini. Svež planinski vazduh, bistra izvorska voda, domaca kuhinja i šetnja nepreglednim prostranstvima predstavlja idealan izbor za Vaš pravi odmor. Od asvaltnog puta do Vile Avramovic vodi seoski makadamski put koji je dug 2,5 km.

U sklopu nase ponude postoji i markirana pešacka staza. Dužina staze je 14 km, visinska razlika 570 metara (polazak od pansiona 920m do jezera Nebeska Suza – 1490m), a vreme za koje se staza prepešaci uz dva kraca odmora (po 10 minuta) i odmor na samom jezeru (oko 1 h) je oko 7 h. Vecim delom staza ide kroz šumu a izlasci na livade su i predivni vidikovci. Pored staze se nalaze dva izvora sa kvalitetnom pitkom vodom. Nema velikih uspona, tako da je staza pogodna za sve uzraste i starosne dobi.

Istaknuta cena  je na bazi polupansiona.

Za vise informacija i rezervaciju pozovite 0611622800 - Radovan
Insta: vilaavramovic
FB: Vila Avramovic

ID Oglasa: #97138912
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.