slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Vila Čair

50 €

Despotovac
34
0
pre 13 dana
Aleksandar
Član od 10.11.2016.
Svi oglasi

Vila Čair vam nudi prijatan i udoban smeštaj na selu u prirodnom ambijentu, kapaciteta do 5 osoba, sa jednom trokrevetnom i jednom sobom sa francuskim ležajem. Takođe, poseduje kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu sa trpezarijom i ostavu. Vila Čair poseduje prostrano dvorište sa travnjakom gde se nalaze razne vrste cveća i drveća. Takođe, poseduje roštilj i otvorenu terasu za uživanje u letnjim mesecima.  

 

Radujemo se novim poznanstvima i nestrpljivo isčekujemo da ugostimo sve turiste koji se odluče da nam ukažu svoje poverenje. Mi ćemo se kao i do sada postarati da se osećate kao kod svoje kuće i tako opravdamo vaša očekivanja.  

 

Nedaleko od samog smeštaja nalaze se razne znamenitosti i prirodne lepote ovog kraja, može se reći da je veoma dobra lokacija smeštaja jer predstavlja bazu za obilazak svih okolnih mesta. U našoj neposrednoj blizini nalazi se: Manastir Manasija, Park maketa, Resavska Pećina, Vodopad Veliki Buk, Beljanica, Vodopad Prskalo, Prašuma Vinatovača, Krupajsko vrelo, Muzej ugljarstva, Manastir Ravanica, Sisevac terme, Akva-park Jagodina, Prirodnjački centar Svilajnac, Terme Ždrelo, Izletište Grza, Manastir Lešje, Manastir Gornjak i Vrelo Mlave.

ID Oglasa: #165880231
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.