slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Sokobanja Apartmani Milutinn

Kontakt

Sokobanja
13
0
pre 14 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milutinn Sokobanja
Član od 20.07.2022.
Svi oglasi

Smeštaj Milutinn nalazi se u samom centru Sokobanje, izmedju Miloševog konaka, crkve, vile Dalmacija i “Komiteta” na 50 metara od turskog kupatila.

Kontakt telefoni:

060-016-15-27

063-12-800-20

Raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica sa grejanjem, veličine između 18m² i 55m², ukupnog kapaciteta 54 ležaja.

e-mail: sokobanja@milutinn. rs

Lokacija: https: //goo. gl/maps/rVJtmgy9XDZnFiib8

Našu ponudu možete pogledati na: www. milutinn. rs

Struktura smeštaja:

Apartmani TREŠNJA:

Četiri dvokrevetna apartmana sa francuskim ležajem, veličine 18m², na severozapadu, u prizemlju, na I, II ili III spratu, bez terase, sa francuskim balkonom.

Apartmani MAGNOLIJA I KRUŠKA:

Sedam trokrevetnih apartmana sa francuskim i singl ležajem, veličine 26m², na istočnoj i zapadnoj strani, u prizemlju bez terase i na I, II ili III spratu sa terasom.

Apartmani LIPA:

Tri četvorokrevetna apartmana sa francuskim ležajem i ležajem “grof”, veličine 34m², na severoistočnoj strani, na I, II ili III spratu, sa terasom.

Apartman JABUKA:

Jedan šestokrevetni apartman sa francuskim i dva singl ležaja i ležajem “grof”, veličine 50m², na jugozapadnoj strani, na II spratu, sa terasom od 13m².

Apartman VISTERIJA:

Jedan sedmokrevetni apartman sa francuskim i singl ležajem i dva ležaja “grof”, veličine 55m², na jugoistočnoj strani, na II spratu, sa terasom od 33m².

Sve jedinice imaju svoje kupatilo, čajnu kuhinju sa aspiratorom i frižiderom, čiviluk, garderober, sto za ručavanje i jedan do dva televizora sa kablovskom televizijom, dostupan wi-fi internet i grejanje.

Svaki ležaj ima svoj noćni stočić, noćnu lampu i utičnicu za punjenje mobilnog telefona.

#sokobanjapraznik #smeštajprvimaj #sokobanjaapartmani #sokobanjaapartmaniprvimaj #sokobanjasmeštajpraznik #apartmaniprvimaj #smeštajsokobanja #sokobanjacentar #novo #smestajsokobanja #porodičniapartmanisokobanja

#sokobanjazelenosrce #odmorusrbiji #odmorsaporodicom #odmorsadecom #porodičniodmor #banjesrbije #odmorusrbiji #sokobanjaodmor

ID Oglasa: #165948985
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.