slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Banja Koviljača(apartman za izdavanje do 5 osoba)

50 €

Banja Koviljača
233
7
pre 13 dana
Maja
Član od 03.09.2022.
Svi oglasi

Oslobodjeni termini od 01. - 07.05.2024
Kontakt +381621455468


 

Apartman Đurđevak ili bolje rečeno kuća za odmor nalazi se na svega 150 metara od specijalne bolnice ili velikog banjskog parka, na samo 50metara od Banjske crkve.

Površina kuće iznosi oko 60 m2, a poseduje čak dve odvojene spavaće sobe, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasu sa garniturom sa sedenje.

Kuća može da ugosti najviše 5 osoba, gostima je na raspolaganju dvorište, prostorija za rekreaciju sa stonim tenisom, bašta sa stolom i stolicama, pribor za roštilj…

Smeštaj Đurđevak je idealan za sve goste koji žele da posete Banju Koviljaču, kako za one koji su došli radi odmora u miru i tišini ovog prelepog mesta kraj Drine, tako i za one koji su u Banju Koviljaču došli na rehabilitaciju.

Kuhinja apartmana poseduje gotovo sve što je potrebno, kako za kraći, tako i za duži boravak (frižider, zamrzivač, šporet sa rernom, kompletno posuđe, pribor za jelo, veš mašinu).

Kuća poseduje kablovski tv program, wifi internet, grejanje, klima uređaj, fen za kosu, garderober, stalak za sušenje veša, peglu i dasku za peglanje…

Gostima smeštaja Đurđevak je na raspolaganju čista posteljina, peškiri, osnovni toaletni pribor, sredstva za čišćenje…

 

Preko puta apartmana nalazi se park šuma sa teretanom i trim stazom koja je pogodna za sve rekreativce koje uživaju u prirodi.

 Kontakt telefon +381621455468

Minimum dva noćenja

Ulazak u apartman posle 13h

Izlazak iza apartmana do 10h

 
ID Oglasa: #154396120
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.