slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Izdavanje vikendica Brvnare Drveni kutak Tara

Kontakt

Zrenjanin
54
3
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tanja
Član od 13.01.2014.
Svi oglasi

Brvnare Drveni Kutak su odlično opremljene i pružaju Vam komforan i prijatan boravak. Brvnare se nalaze u naselju Sekulići, pored skijališta Nagramak.

Svaka brvnara ima kablovsku televiziju, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju, kao i kamin, koji ce Vam pružiti pravi planinski ugođaj. Mogućnost dogrevanja sa norveškim radijatorima.


Postoje dve manje vikendice, makismalnog kapaciteta od po 4 osobe. U prizemlju se nalazi ugaona garnitura, koja se rasklapa u ležaj za dve osobe, a u potkrovlju se nalazi bracni i jedan singl krevet.

 

Velika brvnara prima maksimalno 7 osoba. U prizemlju se takođe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, a u potkrovlju su dve sobe (jedna sa dva singl kreveta i jedna sa bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje). Sobe imaju mogućnost izlaska na terase.


Od skoro je u ponudi još jedna brvnara.  Poseduje wi-fi internet, kablovsku televiziju, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju. Grejanje je kombinovano, na struju i drva. Na spratu postoje dve odvojene sobe. Jedna soba poseduje bračni ležaj, a u drugoj sobi se nalaze dva singl kreveta. U prizemlju je spojen dnevni boravak i kuhinja, postoji ugaona garnitura koja se rasklapa u ležaj.
Maksimalan kapacitet kuće je do 5 osoba. U smeštaju nije dozvoljeno pušenje.

ID Oglasa: #165842476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.