Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Odmor u Srbiji > Vrnjačka Banja

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vrnjacka Banja setaliste vise apartmana smestaj odmor

30 €

Vrnjačka Banja
85
1
pre 10 dana
Marija Dragosavac
Član od 02.11.2019.
Svi oglasi

U PEŠAČKO ZONI na takozvanoj Promenadi ili šetalištu- Dva dvosobna i dva jednosobna apartmana - Privatni parking sa rampom - NOVI apartmani useljeni 2023 god. - Najlepsi i najzeleniji deo Vrnjacke Banje - Povoljan rucak i dorucak u restoranu ispred zgrade - Prodavnica 80m udaljena.

Svi apartmani su uredjeni standardom koji prevazilazi prosek apartmana u Vrnjačkoj Banji. Opremljeni su sa svim potrebstinama za duzi I kraci boravak. Tri apartmana se nalazi u prizemlju te su posebno pogodni za starije osobe kao i za porodice sa malom decom. Apartmani se isticu i time sto su baby-friendly, poseduju deciji krevetac, hranilicu i igracke. Ispred zgrade se nalaze dva restorana sa izuzetno povoljnim i kvalitetnim ruckom (700 din) kao i doruckom (350 din).  

Iza zgrade je jedan od izvora mineralne-lekovite vode "Sneznik". Takodje iza zgrade je gradski olimpijski bazen koji nudi najpovoljnije ulaznice u V. Banji. Nedaleko je "Staza zdravlja" kroz borovu šumu. Izlaskom iz zgrade dospevate direktno na šetalište i Vrnjačku reku. Na 5 minuta hoda od zgrade je vrnjačka atrakcija "Panoramski tocak", luna park za decu kao i sledeci izvor mineralne vode "Jezero". Na 3 minuta počinje čuveni Japanki park. U nastavku pešačke zone se nizu restorani, kafići, poslastičarnce, lokali sa brzom hranom, prodavnice. . .

CENA: U zavisnosti od broja dana boravka I turist. sezone cena varira:

JEDNOSOBNI: od 30-40 evra/danu.

DVOSOBNI: od 40-50 evra/danu.

Zvati isključivo na viber +381 64 196 777 2 pošto sam u inostr

ID Oglasa: #165445326
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.