slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Apartman Zlatibor izdavanje

Kontakt

Beograd | Palilula
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Predrag Todorović
Član od 21.05.2018.
Svi oglasi

Apartman “ Pino Azzurro Lux” na Zlatiboru se nalazi u novoizgrađenom, modernom objektu sa liftom, na samo 300 metara od jezera, nedaleko od svih turističkih sadržaja.

 

Idealno pozicioniran u mirnom kraju, a ipak nadomak centra, sa terasom "obgrljenom" borovim granama, apartman pruža sve preduslove za komforan boravak i ugodan odmor.

 

Sastoji se iz dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, zasebne spavaće sobe, kupatila i terase, i opremljen je novim luksuznim nameštajem.

 

U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura posebnog dizajna, koja se pretvara u veoma prostran ležaj za 2 osobe, dok spavaća soba poseduje udoban francuski krevet.

 

Kompletno opremljena savremena kuhinja raspolaže svim modernim sadržajima za ugodan boravak, među kojima su: šporet sa rernom, frižider, mikser, blender NutriBullet, aparat za Nes kafu Dolce Gusto, pekač za rernu, posuđe i pribor za ručavanje.

 

Uz to, obezbeđeni su pegla, fen, usisivač, čisti peškiri i odabrana posteljina.

 

Svaki detalj u apartmanu je s pažnjom osmišljen kako bi pružio maksimalni ugođaj.

 

Obezbeđena je bežična internet konekcija (WiFi) sa kablovskom televizijom. Apartman poseduje 2 velika LCD TV-a, u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi.

 

U zimskom periodu gosti podešavaju temperaturu u apartmanu prema svojoj želji pomoću termostata.

 

Zgrada ima sopstveni parking sa rampom.

 

Proverite zašto apartman “ Pino Azzurro Lux” pruža osećaj boravka u toplom i udobnom domu.

 

Dobrodošli ste!

 

Kontakt:

064/164-57-37

 

ID Oglasa: #165861370
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.