slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Apartmani Zlatibor

30 €

Zlatibor
477
10
pre 13 dana
Vuckovic
Član od 21.11.2012.

Izdaje se apartman pogodan za 4 osobe u naselju Jelena Anžujska.  

Apartman poseduje dva ležaja. U spavaćoj sobi bračni krevet, a u dnevnoj ugaonu garnituru koja se razvlači. Svaka soba ima svoj TV uređaj sa kablovskom televizijom i brzim internetom.  

Kuhinja opremljena neophodnim posuđem i priborom(frizider, rerna, dve ploce za kuvanje i aspirator). U kupatilu dostupan fen, peškiri, papuče, sapun i ostala sredstva za ličnu higijenu. Takođe na raspolaganju vam je pegla i parking mesto pored zgrade sa rampom.  

Apartman poseduje i prelepu terasu sa stolicama i stolom za vaše maksimalno uživanje na čistom vazduhu.  

Apartman se nalazi na trećem spratu u zgradi sa liftom.   Apartmani se nalazi u Vila Katalina 3, kraj je jako miran i idealan za odmor od guzve i buke.

 

*U zgradi se nalazi Wellness spa centar (sauna, slana soba, đakuzi, bazen). Pored toga možete zakazati masažu ili frizera. Ovi sadržaji se dodatno naplaćuju.

*Zgrada poseduje i play room, sa stolom za bilijar, pikado, sony i drugim igrama. Takodje ovde možete popiti piće i uživati u lepom ambijentu kafića. Poslednje dve slike.  

 

1 do 3 dana -40e

4 do 7 dana -30e

7+ 25e/dogovor


Za sve dodatne informacije i rezervacije pozvati na broj 069 374 0323

ID Oglasa: #163093866
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.