Ognjen Šešlija

Subotica

Član od: 01.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen je PS5 dzojstik u sredu i receno mi je ako moze da stigne u cetvrtak da saljem. Poslao sam kao po dogovoru, u cetvrtak je paket u njegovoj posti bio u 7:58 ujutru. Posto nije preuzeo paket , receno mu je da je on 20 dana u posti i rekao sam da moze da ga pokupi na sta je rako da nece da ga preuzme. Troskove sam skoro 1000 din imao za povratnu postarinu. U startu jos kada sam poslao je rekao da mu ipak ne treba paket ali ce da ga pokupi ili ce uplatiti postarinu. Nista od toga nije bilo naravno
Ja sam pitao čoveka u sredu da li može poslati danas za sutra zato što sam u petak išao na put a kontroler je bio poklon za rođaka. U četvrtak paket ne stiže, ja kontaktiram pošiljaoca i pitam ga da li je poslao; kao odgovor dobijam da je paket poslat i da je u mom gradu. Tražio sam mu broj pošiljke da bih ja otišao u poštu i podigao paket zato što mi je hitno. Naravno, broj nema. U petak ujutru odputujem a komšiji ostavim pare u slučaju da paket stigne iako mi više ne treba. Prolazi petak, prolazi vikend, prolazi ponedeljak, a paketa niđe. Na kraju dobijem negativnu zato što odbijam platiti poštarinu za paket koji mi je trebao pre 5 dana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.