Ognjen Viber

Beograd

Član od: 23.10.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam sat u ponedeljak i naglasio da mora do srede da stigne jer je rodjendanski poklon u pitanju. U utorak ih pitam da li su poslali sat da znam sta da radim, dobijam odgovor da su poslali. U sredu me niko ne kontaktira za posiljku, ja ih zovem, oni mi odgovore da ipak nisu poslali.
Postovani, nije bas bilo tako kao sto ste opisali jer smo se culi i telefonom, ja sam vas zvala i ponudila da vam odmah posaljemo PE. NISTE HTELI. U poslu se desavaju greske i ja sam vas zvala i ponudila resenje koje niste ni hteli da razmotrite. Smatram da sam bila vrlo korektna . Savet iz licnog iskustva, poklon se kupuje malo ranije kada je on line prodaja a ne danas za sutra. Izvinjavam se jos jednom.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Korektna komunikacija i isporuka medjutim na oglasu stoji LUGER red dot na pitanje dali je isti dostupan prodavac kaze jeste posle preuzimanja paketa i otvaranja vidim da je bushnell. Ispravan ali nije predmet sa oglasa. Los ocena iz tog razloga
Postovani. Javite se da vam vratimo novac za uredjaj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.