Ognjen

Beograd

Član od: 02.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek menja dogovor kako mu se svidi Od 510e povecava na 530e pa na 545e Kaze meni ce da da za 510e Pa pise poruku kako ipak 530e Neozbiljno skroz, ne preporucujem saradnju
Istina je da je cena za određen model bila stavljena na 510eur, međutim ubrzo je ispravljena (u roku od 30 minuta ) , pre nego što sam napravio dogovor o prodaji sa bilo kim . Član M&J nije poručio telefon ili potvrdio kupovinu pre promene cene , čak me nije ni kontaktirao pre promene cene . Tek nakon promene cene javio se porukom preko KP , citiram :" Poskupeo za 20e ? " , tako je nažalost došlo do nesporazuma . Nerealno je ocenjivati proverenog člana ( na KP od 2011 godine ) kao nepouzdanog samo zato što ste nezadovoljni jer je nešto eventualno poskupelo , a vi se predhodno niste javili niti potvrdili da bi uopšte kupili aparat . Svaki dogovor koji napravim sa kupcima bude do kraja ispoštovan i u to se svi mogu uveriti, kao i kupiti aparate lično na adresi u Beogradu ( Ne krijem se iza kurirskih službi ) . Samo uzgred nešto zanimljivo - da kod člana M&J iz Prokuplja kome se čak ni telefon ne prikazuje sa nalogom otvorenim 2018 godine, a njegovih 14 pozitivnih ocena , čak 5 je od istog člana (više od 30%) - samo primećujem da su se uzajamno pozitivno ocenjivali malo prečesto :) . Nažalost ovaj sistem ocenjivana koliko god da je dobar , dozvoljava nekim članovima da to zloupotrebe i daju Vam ocenu iako i nisu poslovali zaista sa Vama. S' poštovanjem Ognjen Popović dipl.ing.el.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzeo telefon SONY XA , dao garanciju , u prvih dva meseca sve top, posle toga sam ga zvao mesec dana i duze da se javi , nije mi odgovarao na poruke ! Telefon ne radi jer ima problem koji ne mogu da popravim bez servisera , a u servisu je popravka 65e ! Jako lose !
Član Marko Konzole daje negativnu ocenu iz čiste obesti. Posle gotovo 10 godina saradnje sa drugim korisnicima sajta KP ovako nešto nisam još video. Činjenice u ovom slučaju su sledeće : 1. Gospodin Marko je kupio nov telefon Sony XA i dobio garanciju na njega. 2. Par dana nakon kupovine smo se uzajamno pozitivno ocenili . 3. Javio se porukom preko KP 1,5 meseci nakon kupovine sa primedbom da povremeno ima problem sa zvučnikom U to vreme sam tek otišao na godišnji odmor i napisao mu da cemo naravno sve srediti kad se vratim u skladu sa garancijom koju je dobio. Moja je greška što sam prevideo da mu se javim istog dana kad sam se vratio sa odmora porukom preko KP. Kad sam nakon par dana video sledeću njegovu poruku preko KP pišem mu da mi se javi na mob i navodim svoj broj telefona ( pošto on nema registrovan broj telefona uz svoj nalog na KP pa ga drugačije nije moguće kontaktirati ), da donese tel. na servis kako bi ga popravili u skladu sa datom garancijom. Sledećeg dana dobijam negativnu ocenu sa iznetim gore navedenim neistinama , što je zanimljivo na drugi oglas koji nema veze sa kupovinom Sony XA jer mi je tu predhodno već dao pozitivnu ocenu na oglas za Sony XA (2 meseca ranije) . Pitam ga preko KP koji je razlog za iznošenje neistina i negativne ocene kad sam mu se predhodno javio i rekao da donese tel. na servis , na kraju dobijam odgovor - da je u međuvremenu u tih nekoliko dana razbio telefon i više ne pominje da ga donese na popravku . Administratori mogu videti kompletnu komunikaciju, nažalost ne i ostali članovi. Na kraju , Gospodin Marko iz Stublina kod Obrenovca (član KP manje od godinu dana, od 26.09.2018 - navodni trgovac igricama , konzolama, muzickom opremom) predhodno u kratkom periodu uspeo je da sakupi više negativnih ocena sa komentarima članova nezadovoljnih saradnjom sa njim pa bih molio sve članove da ih pročitaju pre odluke da li da ovu meni datu ocenu uzmu u obzir . link sa ocenama gospodina Marka : https://www.kupujemprodajem.com/1472203-1-tall-kall-rnegative-marko-konzole-ocene.htm?data%5Bis_owner%5D=0P Što bi narod rekao " Ako laže koza, ne laže rog " . Nažalost posle gotovo 10 godina rada na KP ( clan od 02.06.2009 ) desilo se da naletim na člana koji je zbog svoje nesmotrenosti (polomio proizvod ) i samo njemu poznatih motiva dao ovakvu ocenu. Hvala na pažnji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.