Ognjen

Odžaci

Član od: 22.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin prodao matičnu sa pokvarenim biosom! Matična sve ok osim biosa ima problem sa njim kad sam stavio ryzen 3 1300x nije radilo. Pokušao sam da apdejtujem bios ali nisam uspeo pošto matična nema flash dugme. Matična je ispravna ali bios nije tako da gospodin dobija negativnu! Izgubio sam veću količinu novca, i da uzmem procesor i da kupim matičnu. Od ovog korisnika ne preporučujem kupovinu matičnih pošto ne zna da kontroliše svoj bios.
Radmilu sam prodao ispravnu maticnu plocu. Kao sto sam i napisao u oglasu, razlog prodaje je kupovina nove maticne, cpua i rama. Kada mi je Radmilo javio da maticna ne radi, bilo mi je cudno i pokusao sam da mu pomognem i guglao i slao mu instrukcije kako da resi problem. Gde je on sa svojim drugarom skontao da je problem u Biosu i da se treba update-ovati sa mojim starim procesorom koji sam u medjuvremenu prodao. Radmilo se javlja posle 10 dana sa optuzbama i trazi da mu vratim pare, gde ja vise ne prihvatam reklamaciju. Da je odneo konfiguraciju u servis, odradili bi mu sve bez problema, jer ocigledno on i njegov drug nemaju dovoljno iskustva. Trazio sam negativnu, da bih napisao odgovor.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.