Ognjen

Novi Sad

Član od: 27.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle dogovora, covek mi donosi telefon licno, sve je buvalno bilo uredu sem fleka na displeju , koje nisam primetio na crnoj pozadini, i posle njegovog odlaska , ubacili smo sim karticu, zvucnik gornji se bukvalno ne cuje , ne cujem sagovornika sta prica! Pisao sam mu na KP , i trazio da mi vrati novac, ja cu njemu telefon, medjutim ne odgovara mi na poruke! Da sam znao da ne valja zvucnik ne bih ga uzimao uopste, cak nece ni servis da plati! !! Zbog ovoga ide na zalost negativna! !! !
Vraćao sam se sa Zlatibora za Novi Sad kada me je zvao. Prvo sam mu spustio cenu (iako sam rekao da je poslednja) pošto me je zvao 5 puta, potom me je nekako prešao da mu lično odnesem za Temerin (pola sata tamo i pola sata nazad) jer kao žena mu hitno treba da ide za Beograd ujutru, a kao ne mogu da dođu ni on ni žena... to sam naravno o svom trošku i dobroj volji odradio. Sve je bilo savršeno, 15-20 min sam sedeo u njegovom stanu i proveravao je sve i sve je bilo savršeno. Sutradan ujutru me kontaktira za ocenu što samo pokazuje da je čist laz da je "odmah video da zvučnik ne radi" (zvučnik radi jer ga je moja žena koristila do poslednjeg momenta tj. dana kada sam i predao telefon), a pritom je imao okačen telefon na KP koji je kupio od mene; za 190 eur iako ga je dobio za 170 eur. Nije mi trebalo puno da zaključim da je preprodavac. Potom me je blokirao da nisam mogao ni poruku da mu pošaljem (i dalje ne mogu). Negativna ocena me ne stresira ni malo (iako sam mu na izvolite odneo telefon u original kutiji sa svim delovima i računom), jer nisam preprodavac, a plus imam sve pozitivne ocene od 2011. godine do danas. I ludom je jasno o čemu je reč. PS. Fleka na displeju nema, ni jedan piksel (to je sam zaključio kada je gledao telefon), to je samo još jedna laž (kao i to da ne odgovoram na poruke; blokirao me je). Na telefon naravno nije zvao niti slao SMS.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.