Ognjen

Inđija

Član od: 01.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je matičnu ploču poslao neproverenu, poluispravnu, sa nedostacima koji se ne mogu tolerisati. Platio sam traženu, realnu tržišnu cenu za predmet, bez cenkanja. Za svoj novac zahtevam da dobijem predmet u stanju kakav je u oglasu. Prodavac je mogao naglasiti pre prodaje da "radi i da nije imao vremena da sklopi laptop". U tom slučaju ili ne bih kupio matičnu, ili bih je kupio na sopstveni rizik. Ne mislim da je u redu da o svom trošku pošaljem nazad matičnu ovom prodavcu, da me njegov nedostatak vremena košta dve poštarine jer je čovek prezaposlen. Njegov odgovor da će je naknadno proveriti, pa ako ustanovi da nije ispravna, uplatiće mi novac ne smatram niti za korektan. Iz tog razloga negativna ocena od mene.
Maticna ploca je poslata u potpunosti ispravna skinuta sa laptopa na kome je ekran stradao kupcu je bilo potrebno par dana da je testira,kada je testirao rekao je da nevalja graficka kartica,sutra dan se opet javio i reko da radi graficka kartica a da ne rade usb portovi tj da diskonektuju hard disk,ja sam lepo rekao da mi posalje nazad maticnu plocu o svom trosku da proverim da nesto nije radjeno na ploci i da cu mu uplatiti novac,posle toga nisam dobio odgovor vec negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.